Οι αιτήσεις για τους μαθητές είναι ανοικτές!

Οι αιτήσεις για τους μαθητές- αγορητές είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά και βρίσκονται στον ιστότοπο https://www.elart.gr στην κατηγορία «αιτήσεις». Η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων λήγει στις 25/01/2018.

Δικαιούχοι συµµετοχής είναι οι µαθητές Γυµνασίου- Λυκείου. Το κόστος συµµετοχής για κάθε μαθητή/τρια, στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα διαμονής και μεταφοράς προς και από τη Θεσσαλονίκη, ανέρχεται στα 30€.

Παράλληλα διαθέσιμες στην ίδια ηλεκτρονική τοποθεσία είναι και οι αιτήσεις των ασκούμενων αγορητών. Δικαιούχοι συµµετοχής στη θέση των Ασκούµενων-Αγορητών είναι οι µαθητές Γυµνασίου- Λυκείου, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλες τις εργασίες της διοργάνωσης, καθώς και να συµµετάσχουν σε σειρά επιµορφωτικών σεµιναρίων κατά τη διάρκεια του διηµέρου, ώστε να προετοιµαστούν για µια πιθανή συµµετοχή σε µελλοντικούς αγώνες. Το κόστος συµµετοχής για κάθε µαθητή/τρια, για τη θέση του ασκούμενου αγορήτη στο οποίο δεν συµπεριλαµβάνονται τα έξοδα διαµονής και µεταφοράς προς και από τη Θεσσαλονίκη, ανέρχεται στα 20€.

2 σκέψεις στο “Οι αιτήσεις για τους μαθητές είναι ανοικτές!

  • παρακαλώ όπως δεχθείτε τον γιό μου Κωνσταντίνο Μπότσογλου , μαθητή της Β’ Γυμνασίου στα Εκπαιδευτήρια ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ στο ανωτέρω εκπαιδευτικό πρόγραμμα .

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *