12 Μαρτίου, 2020

Αποτελέσματα Αγώνων ΑΡΤ 2020

Τα επίσημα αποτελέσματα του ΑΡΤ 2020 είναι πλέον διαθέσιμα!

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε την τελική κατάταξη των ομιλητών αλλά και των ομάδων της φετινής διοργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα έχουν αναρτηθεί οι εξής κατατάξεις:

  1. Ατομική κατάταξη ομιλητών: Πρόκειται για φθίνουσα κατάταξη των ομιλητών που στελέχωσαν τις ομάδες της φετινής διοργάνωσης. Η κατάταξη διαμορφώθηκε με βάση τον μέσο όρο βαθμολόγησης των ομιλιών που αυτοί εκφώνησαν στους τέσσερις προκριματικούς γύρους της διοργάνωσης. Διευκρινίζεται πως στην διαμόρφωση του μέσου όρου δεν έχουν συμπεριληφθεί οι βαθμολογήσεις των τέταρτων ομιλιών κάθε αγώνα. Οι βαθμολογήσεις των τέταρτων ομιλιών είναι διαθέσιμες στο εξατομικευμένο αρχείο των αναλυτικών γραπτών αξιολογήσεων που έχει σταλεί στους ομιλητές και συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην συγκομιδή βαθμών της ομάδας, ωστόσο (όπως ορίζεται και στην επίσημη προκήρυξη των αγώνων) δεν επηρέασαν τους ατομικούς μέσους όρους των ομιλητών.
  2. Ομαδική κατάταξη (Νίκες & Βαθμολογία): Πρόκειται για φθίνουσα κατάταξη των ομάδων της φετινής διοργάνωσης με κριτήρια (σε φθίνουσα σειρά βαρύτητας):
    1. το πλήθος των νικών στη φετινή διοργάνωση
    2. (σε περίπτωση ίσου πλήθους νικών) τη συνολική συγκομιδή βαθμών σε όσους γύρους η ομάδα συμμετείχε (4 Προκριματικοί + Ημιτελικός + Τελικός)
  3. Ομαδική κατάταξη (Ομαδικότητα): Πρόκειται για φθίνουσα κατάταξη των ομάδων με βάση τους βαθμούς ομαδικότητας που συγκέντρωσαν από τις αξιολογήσεις των κριτών κατά τη διάρκεια των 4 Προκριματικών Γύρων της φετινής διοργάνωσης.

Ακολούθως μπορείτε να βρείτε:

Όλη η μαγεία των φετινών αγώνων σε ένα βίντεο που αξίζει να παρακολουθήσετε!
Επιμέλεια: Γιώργος Μιχαηλίδης

Επιμέλεια: Γιώργος Μιχαηλίδης