Δεκέμβριος 6, 2017

Ομάδα Επικοινωνίας – Ηλεκτρονικής Υποστήριξης

Ιωάννης-Άγγελος Μπελής
Υπεύθυνος Ηλεκτρονικής υποστήριξης

Ο Ιωάννης – Άγγελος Μπελής γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης (TMXA) του ΑΠΘ και είναι απόφοιτος του Ελληνογαλλικού Κολεγίου "De la Salle". Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα μοντέλων προσομοίωσης οργανισμών, όπως και σε διαγωνισμούς ρητορικής και αντιλογίας τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά και γαλλικά. Παράλληλα, παρουσιάζει αξιοσημείωτη δράση στον εθελοντισμό. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς μαθηματικών και χημείας, ενώ ιδιαίτερη έχει υπάρξει η ενασχόλησή του με το σχέδιο, το θέατρο και το Τάε Κβον Ντο.

Ανδρομάχη Σκλόπη
Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

Η Ανδρομάχη Σκλόπη είναι 19 χρονών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στο δεύτερο έτος των σπουδών της στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ. με κατεύθυνση τα Μ.Μ.Ε. Από νεαρή ηλικία ο αθλητισμός παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή της και της έχει προσφέρει την εκπαίδευση της και το χαρακτήρα της. Έχει αρθρογραφήσει σε διάφορες ιστοσελίδες, κυρίως, για αθλητικά γεγονότα, γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά και ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία. Τη διακρίνει ο αισιόδοξος και θετικός χαρακτήρας της. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό προσομοιώσεων ως δημοσιογράφος, αρχισυντάκτρια και φέτος ως υπεύθυνη επικοινωνίας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αθανασία Γραμμουστιάνου
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η Αθανασία Γραμμουστιάνου είναι δευτεροετής φοιτήτρια στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ. Γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά. Το μάρκετινγκ, οι δημόσιες σχέσεις και η επικοινωνιολογία είναι μερικά από τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα της. Πρόσφατα συμμετείχε ως δημοσιογράφος στη τρίτη Πανελλήνια Μαθητική Προσομοίωση των Επιτροπών του ΟΗΕ  για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη» 2018 που αποτέλεσε για εκείνη μια αξέχαστη εμπειρία και μια γλυκιά ανάμνηση.

Αλεξάνδρα Παύλου
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η Αλεξάνδρα Παύλου είναι 19 χρονών, κατάγεται από την Κύπρο και τα τελευταία δύο χρόνια διαμένει στη Θεσσαλονίκη, διότι σπουδάζει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ. με κατεύθυνση τη Δημοσιογραφία. Από νεαρή ηλικία ασχολείται με τη μουσική, συγκεκριμένα με το πιάνο και το τραγούδι. Η επιλογή της να ασχοληθεί με την πολιτική και τη δημοσιογραφία, προήλθε από τη συμμετοχή της ως κοινοβουλευτική εκπρόσωπος στην ΚΑ Σύνοδο Βουλής των Εφήβων. Έχει παρακολουθήσει και έχει συμμετάσχει σε διάφορα συνέδρια και σεμινάρια σε Ελλάδα και Κύπρο. Στον ελεύθερο της χρόνο δεν χάνει ευκαιρία να ταξιδέψει, καθώς αγαπάει πολύ τα ταξίδια και τη φωτογραφία.

Ανθή Ποζατζίδου
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ

Η Ανθή Ποζατζίδου βρίσκεται στο δεύτερο έτος των σπουδών της στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ. Έχει συμμετάσχει σε ποικίλες προσομοιώσεις και συνέδρια ως δημοσιογράφος στο SimUnesCO 2018, ως βοηθός αρχισυνταξίας στο ΜΡΔ 2018 και ως αρχισυντάκτρια στο ΜΒΕ 2019. Παράλληλα, αρθρογραφεί σε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά και γονείς.

Ελευθερία-Ραφαέλλα Γερολύμου
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ

Η Ελευθερία-Ραφαέλλα Γερολύμου, είναι 20 ετών, κατάγεται από το νησί της Σάμου και διαμένει τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη λόγω των σπουδών της στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ. Γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά και λατρεύει τον αθλητισμό που αποτελεί και ένα από τα κύρια ενδιαφέροντα της ως δημοσιογράφος. Αρθρογραφεί σε τοπική αθλητική ιστοσελίδα της Σάμου και σε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά και γονείς. Έχει συμμετάσχει ως δημοσιογράφος σε μεγάλο αριθμό προσομοιώσεων και συνεδρίων στη Θεσσαλονίκη.

Στέφανος Αντωνιάδης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ο Αντωνιάδης Στέφανος είναι προπτυχιακός φοιτητής στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Δ.Π.Θ. Ασχολείται με τη φωτογραφία ερασιτεχνικά τα τελευταία 4 χρόνια, ωστόσο επαγγελματικά ασχολείται τον τελευταίο χρόνο με την κάλυψη εκδηλώσεων και συναυλιών. Το φωτογραφικό του ενδιαφέρον επικεντρώνεται, κυρίως, στο αστικό περιβάλλον και την ανάδειξη κτιρίων και ιδιαίτερων σημείων μέσα στην πόλη. Επιπλέον, του αρέσουν τα ταξίδια, το διάβασμα και η μουσική. Στο μέλλον επιθυμεί να ασχοληθεί με το αντικείμενο των σπουδών του και ιδιαίτερα με τον βιομηχανικό σχεδιασμό. Τέλος, έχει συμμετάσχει ως φωτογράφος στη τρίτη Πανελλήνια Μαθητική Προσομοίωση των Επιτροπών του ΟΗΕ  για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη» 2018.

Γιώργος-Δαυίδ Αποστολίδης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ο Γιώργος-Δαυίδ Αποστολίδης είναι προπτυχιακός φοιτητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο ΠΑΜΑΚ. Είναι αυτοδίδακτος φωτογράφος και τα τελευταία δύο χρόνια, παράλληλα με τις σπουδές του, αναλαμβάνει την κάλυψη ποικίλων εκδηλώσεων. Το φωτογραφικό του ενδιαφέρον επικεντρώνεται, κυρίως, στο αστικό περιβάλλον και την ανάδειξη κτιρίων και ιδιαίτερων σημείων μέσα στην πόλη, θέμα με το οποίο ασχολείται τρία χρόνια. Εκτός από τη φωτογραφία, αγαπά τη μουσική και τα ταξίδια και θέλει στο μέλλον να ασχοληθεί με την ανάλυση μεγάλων δεδομένων (Big Data). Τέλος, έχει συμμετάσχει ως φωτογράφος στη τρίτη Πανελλήνια Μαθητική Προσομοίωση των Επιτροπών του ΟΗΕ  για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη» 2018.