Δεκέμβριος 6, 2017

Ομάδα Επικοινωνίας – Ηλεκτρονικής Υποστήριξης

Καλλιόπη Καλύμνιου
Υπεύθυνη επικοινωνίας
Η Καλλιόπη Καλύμνιου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και διανύει το δεύτερο έτος των σπουδών της στο τμήμα Δημοσιογραφίας & Μ.Μ.Ε. του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου. Ήταν μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας του MAXMAG στη στήλη των «Συνεντεύξεων» και της «Επικαιρότητας». Επιπλέον, πήρε μέρος στη 1η Πανελληνία Μαθητική Προσομοίωση των Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη» ως δημοσιογράφος και στη 2η ως υπεύθυνη των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.
Γιάννης-Άγγελος Μπελής
Υπεύθυνος Ηλεκτρονικής υποστήριξης
Ο Γιάννης-Άγγελος Μπελής είναι πρωτοετής φοιτητής του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης του ΑΠΘ και απόφοιτος του κολεγίου “De la Salle”. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα μοντέλων προσομοίωσης οργανισμών, όπως και σε διαγωνισμούς ρητορικής και αντιλογίας τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά και γαλλικά. Παράλληλα, παρουσιάζει αξιοσημείωτη δράση στον εθελοντισμό. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς μαθηματικών και χημείας, ενώ ιδιαίτερη έχει υπάρξει η ενασχόλησή του με το σχέδιο, το θέατρο και το Τάε Κβον Ντο.
Δημήτρης Τσαλιγόπουλος
Ηλεκτρονική υποστήριξη
Ο Δημήτρης Τσαλιγόπουλος είναι δευτεροετής φοιτητής στο τμήμα Πληροφορικής του ΑΠΘ. Απόφοιτος του Αρσακείου Λυκείου Θεσσαλονίκης με πτυχία σε αγγλική και γερμανική γλωσσα, έχει παρακολουθήσει με το σχολείο του το Europe Code Week 2015 έχει παρακολουθήσει θερινά μαθήματα στο πανεπιστήμιο του Cambridge, καθώς επίσης Έχει συμμετάσχει στο ACMUN του 2016, καθώς και στην 1η Μαθητική Προσομοίωση Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου "Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη" ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής.
Αναστασία Βαρυτιμίδου
Αρχισυντάκτρια
H Αναστασία Βαρυτιμίδου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και διανύει το τρίτο έτος προπτυχιακών σπουδών στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Ασχολείται με τις διεθνείς σχέσεις και το μάρκετινγκ και γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Ιταλικά. Έχει πάρει μέρος στη 1η και 2η πανελληνία μαθητική προσομοίωση των Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη» ως μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας.
Ανδρομάχη Σκλόπη
Βοηθός Αρχισυνταξίας
Η Ανδρομάχη Σκλόπη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Έχει αποφοιτήσει από το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και πλέον φοιτεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα της Δημοσιογραφίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Διαθέτει γνώσεις αγγλικών, γερμανικών κι από πολύ μικρή ασχολείται με τον αθλητισμό. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε ποικίλες εθελοντικές ενέργειες. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει στην 2η Πανελλήνια Μαθητική Προσομοίωση Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου "Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη" ως δημοσιογράφος.
Εβελίνα Κεχαγιά
Υπεύθυνη των Social Media
Η Εβελίνα Κεχαγιά γεννήθηκε το 1999 και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Εισήχθη 3η στο τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διανύει το πρώτο έτος των σπουδών της. Αρθρογραφούσε για δύο χρόνια σε προσωπικό της blog καθώς και στο περιοδικό που εξέδιδε το σχολείο της. Συμμετείχε ως μέλος δημοσιογραφικής ομάδας στην 2η Μαθητική Προσομοίωση Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων & Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών. Λατρεύει τη δημοσιογραφία και φιλοδοξεί να γίνει μία μαχητική δημοσιογράφος της έγκυρης ενημέρωσης.
Μαρία Χατζηζωρζή
Υπεύθυνη των Social Media
H Μαρία Χατζηζωρζή είναι 20 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Διανύει το δεύτερο έτος των σπουδών της στο τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Συμμετείχε στη 2η μαθητική προσομοίωση των Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη» ως δημοσιογράφος κι έχει παρακολουθήσει συνέδρια σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Τουρισμό.
Χρήστος Κοτζαμπάσης
Δημιουργία και Υποστήριξη Ιστοσελίδας
Ο Χρήστος Κοτζαμπάσης είναι φοιτητής του τμήματος πληροφορικής. Είναι ιδρυτής του Youthmax και των Passengers. Ασχολείται και εργάζεται πάνω στο Front-end web development, στο Graphic design και στην βελτιστοποίηση του UE. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια & συνεργαστεί με το “the Skool” της Αμερικής. Επιπλέον, τον τελευταίο καιρό ασχολείται με την ανάπτυξη του Digital marketing σε τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς επίσης και με την επιρροή των Social media στην ανάπτυξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

 

Δέσποινα Κατέχου
Βοηθός αρχισυνταξίας
Η Δέσποινα Κατέχου είναι 20 ετών και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι προπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ. Χειρίζεται άρτια την αγγλική γλώσσα, είναι γνώστης της ισπανικής και βρίσκεται στο στάδιο εκμάθησης της ιταλικής. Αναμένει την πρακτική της άσκηση σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στα πλαίσια της Σχολής της. Είναι υπομονετική και συνεργάσιμη, και παρουσιάζει ιδιαίτερη αγάπη και ενδιαφέρον για τα παιδιά
Μαρία Κουτσού
Βοηθός αρχισυνταξίας
Η Μαρία Κουτσού κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και ζει μόνιμα στη περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Διανύει το τρίτο έτος των σπουδών της στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί σε παιδότοπο της περιοχής της για μικρό χρονικό διάστημα. Στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να διαβάζει βιβλία πολλών ειδών και να ασχολείται με τα μικρά παιδιά.
Αναστασία Καμάρη
Βοηθός αρχισυνταξίας
H Αναστασία Καμάρη και είναι 20 χρονών και μόνιμη κάτοικος της Θεσσαλονίκης. Διανύει το τρίτο έτος της σχολής της στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Της αρέσει να ασχολείται πολύ με τα παιδιά, και εκτιμά ιδιαίτερα τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους. Είχε συμμετάσχει πρόσφατα ως εθελόντρια στο First Lego League, έναν διαγωνισμό, όπου συνειδητοποίησε πόσο σημαντικός είναι ο εθελοντισμός και αποκόμισε πολλά οφέλη. Τέλος, στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να διαβάζει λογοτεχνικά βιβλία.
Δέσποινα Δόντσιου
Φωτογράφος
Η Δέσποινα Δόντσιου βρίσκεται στο 4ο έτος σπουδών της στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει ως μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας στην 1η και 2η Μαθητική Προσομοίωση Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων & Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και σε άλλες προσομοιώσεις των Επιτροπών των Ηνωμένων Εθνών.
Ελευθερία Ραφαέλλα Γερολύμου
Δημοσιογράφος
H Ελευθερία Ραφαέλλα Γερολύμου είναι 19 ετών και κατάγεται από το νησί της Σάμου. Ήρθε στην Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, και συγκεκριμένα στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας. Ο αθλητισμός, ως σημαντικό κομμάτι της ζωής της, την επηρέασε να ασχοληθεί με την αθλητικογραφία. Είναι κοινωνική και βάζει στόχους για τους οποίους «αγωνίζεται» μέχρι να τους υλοποιήσει.
Ιωάννα Στογιαννάρη
Δημοσιογράφος
Η Ιωάννα Στογιαννάρη κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι δευτεροετής φοιτήτρια στο τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει συμμετάσχει σε δράσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων ως μέλος κι ως δημοσιογράφος, όπως και στην 1η και 2η Μαθητική Προσομοίωση Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη» ως δημοσιογράφος.
Στάθης Καζαντζίδης
Βίντεο - Μοντάζ
O Στάθης Καζαντζίδης είναι 20 ετών και δευτεροετής φοιτητής στο τμήμα Δημοσιογραφίας & Μ.Μ.Ε. του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατάγεται από τη Βέροια και ασχολείται με την αρθρογραφία καθώς και τα οπτικοακουστικά μέσα. Βιντεοσκοπεί και πραγματοποιεί μοντάζ σε συνεντεύξεις για προσωπικά άρθρα, αλλά και σε υλικό δημοσίων ή ιδιωτικών εκδηλώσεων. Επιπλέον, συμμετείχε στη 2η Μαθητική Προσομοίωσης των Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη».
Μαρία - Στέλλα Νικητάκη
Δημοσιογράφος
H Μαρία - Στέλλα Νικητάκη είναι 20 ετών και κατάγεται από τα Χανιά, Κρήτη. Διανύει το δεύτερο έτος των σπουδών της στο τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει συνέδρια και εκδηλώσεις σχετικά με την προσφυγική κρίση καθώς και ελληνογαλλικές συζητήσεις για θέματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Την ενδιαφέρει πολύ ο τομέας της δημοσιογραφίας και είναι πάντα πρόθυμη να αποκομίσει νέες εμπειρίες.
Χριστίνα Μιχαηλίδου
Δημοσιογράφος
H Χριστίνα Μιχαηλίδου σπουδάζει στο τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Α.Π.Θ. Είναι είκοσι χρονών και κατάγεται από Θεσσαλονίκη. Διαθέτει πτυχίο Αγγλικής γλώσσας και είναι γνώστης της Ρωσικής γλώσσας, ως δεύτερης μητρικής. Υπήρξε ενεργός μέλος του Συνηγόρου του πολίτη και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ψυχικής Υγείας και Μ.Μ.Ε.. Κατέχει μεγάλη αγάπη για την άθληση, τις ξένες γλώσσες και τα ταξίδια.
Μαρία Ποντσιχίδου
Δημοσιογράφος
H Μαρία Ποντσιχίδου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη κι είναι δευτεροετής φοιτήτρια του τμήματος Δημοσιογραφίας & Μ.Μ.Ε. του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου. Από μικρή ασχολείται με τον εθελοντισμό, ο οποίος την οδήγησε και για ένα εξάμηνο στην AISEC. Έχει λάβει μέρος σε πληθώρα συνεδρίων, όπως το Μοντέλο της Βουλής των Ελλήνων, στο Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη σε ρόλο αρχισυνταξίας καθώς και στα αγγλόφωνα THESSIS MUN και SIMUNESCO. Επιπλέον, έχει προσφέρει εθελοντική εργασία σε ηλεκτρονικά περιοδικά και ιστοσελίδες αρθρογραφώντας για τη διεθνή και εγχώρια επικαιρότητα.