26 Φεβρουαρίου, 2019

Υπεύθυνοι Εθελοντών

Παναγιώτης Ποδιώτης
ΓΕΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Ο Παναγιώτης Ποδιώτης είναι 20 ετών και κατάγεται από την Ρόδο. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος με κατευθυνση το μάρκετινγκ. Είναι τιμή του, καθώς δηλώνει, να αποτελεί και φέτος μέρος της ομάδας των εθελοντών, μιας ομάδας που κάθε χρόνο μεγαλώνει όλο και περισσότερο, μια ομάδας που ο ρόλος είναι πολύ σημαντικός για την ομαλή λειτουργία του συνεδρίου. Εκφράζει την ανυπομονησία του για την διεξαγωγή του συνεδρίου και εύχεται να αποτελέσει αυτό μια ευχάριστη εμπειρία για όλους.

Θωμαίς Νταφούλη
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Η Θωμαίς Νταφούλη είναι τριτοετής φοιτήτρια της Νομικής Σχολής Α.Π.Θ.. Έχει συμμετάσχει και διακριθεί σε διάφορους διαγωνισμούς και προσομοιώσεις (Βουλή των Εφήβων, νομικά σεμινάρια και συνέδρια) ως μαθήτρια και ως φοιτήτρια. Συμμετείχε ως αντιπρόεδρος στο ΜΡΔ 2018 (στην επιτροπή για το δικαίωμα του παιδιού στην εκπαίδευση) και ως κριτής στους ρητορικούς αγώνες «Μαθητές Αγορητές» (ΑΡΤ 2018 και 2019), συμβάλλοντας επιπλέον στην προετοιμασία των μαθητών. Είχε την χαρά να συμβάλλει στη διοργάνωση διαφόρων δράσεων με εμπλοκή μαθητών αλλά και φοιτητών ως μέλος και οργανωτικής επιτροπής σε ποικίλες διοργανώσεις της ELSA Thessaloniki (2 Summer School, Εθνικός Διαγωνισμός Εικονικής Δίκης, Διαβούλευση για το δικαίωμα στην εκπαίδευση) ως ενεργό μέλος του σωματείου (European Law Students’s Association) και επιπλέον αρθρογραφεί στο νομικό περιοδικό του Expressis Verbis. Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για δράσεις τόσο σχετικές με τη νομική, όσο και με την εκπαίδευση καθώς και με τον εθελοντισμό.

Κωνσταντίνα Λαζαρίνα
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Η Κωνσταντίνα Λαζαρίνα είναι 20 ετών και σπουδάζει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στο συνέδριο «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη» και δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη που θα αναλάβει την αρμοδιότητα της Υπεύθυνης Εθελοντών.